Superliga

Randrup: Vi er ikke så langt fra FCK

Søndagens lokalderby gav ingen point på kontoen for Brøndby, men opgøret viste, at de blå-gule ikke er så langt fra FC København, lyder det fra forsvarsspiller Anders Randrup.

Brøndby gik til pausen med en 1-0-føring, men endte alligevel med at tabe søndagens lokalderby til de danske mestre fra FC København.

På trods af tre FCK-scoringer i anden halvleg og et udbytte på nul point var der overskud i de blå-gules omklædningsrum til at fokusere på det positive, fortæller forsvarsspiller Anders Randrup.

- Vi bryder os selvfølgelig ikke om at tabe, men stemningen var faktisk fin. Vi viser, at vi sagtens kan være med, og at vi ikke er så langt fra FCK, siger den 22-årige Brøndby-forsvarer til

tipsbladet.dk

.

Nederlaget betyder, at Brøndby nu er to point efter OB på andenpladsen. FC Midtjylland har kun ét point mindre end de blå-gule og to kampe i baghånden.

Risikoen for at hænge efter både OB og FC Midtjylland får imidlertid ikke Anders Randrup til at droppe ambitionen om sølvmedaljer.

- Jeg synes ikke, at FCK-kampen skal betyde, at vi ikke går efter andenpladsen. Tværtimod. Vi viser højt niveau, selv om vi taber - især i første halvleg. Der er gode tendenser i vores presspil, vi er gode til at holde i bolden, og vi skaber mange chancer. Vi skal bare være bedre til at få noget ud af dem, understreger Anders Randrup.

Skader til Remco van der Schaaf og anfører Max von Schlebrügge betød, at højrebacken startede i midterforsvaret sammen med Daniel Stenderup. Anders Randrup afviser dog, at det skabte usikkerhed på Brøndby-holdet.

- Selvfølgelig er der nogle roller, der skal fordeles, når der sker en større rokade på holdet, men vi kender hinanden så godt, at det ikke betyder noget, hvem der spiller hvor. Alle er så dygtige, at vi kan dække ind for hinanden, siger forsvarsspilleren.