Superliga

Rise: Elstrup måske mere offensiv

Peter Elstrup kan bidrage med ny energi, mere gåpåmod og måske en mere vovet tilgang til spillet, mener Lasse Rise.

Efter at Randers FC mandag tabte 4-0 til Brøndby, og træner Ove Christensen efterfølgende vakte opsigt, da han kom i et mindre klammeri med en Onside-reporter, er det gået stærkt for de randrusianske spillere, der har fået ny cheftræner, Peter Elstrup, og ny assistenttræner, Allan Kuhn. Lasse Rise håber, det vil kunne være det

wake up-call

, der kan redde klubben fra nedrykning.

- Vi fik besked klokken 10 i morges, hvor Ove Christensen kom og sagde tak for nu. Det var lidt underligt at skulle sige farvel, og stemningen var selvfølgelig lidt trykket, siger Lasse Rise til

tipsbladet.dk

og understreger, at Ove Christensen efter hans mening kun bærer en del af ansvaret for de skuffende resultater.

- Det er ikke kun trænerens skyld. Alle vi spillere har en del af ansvaret, i og med at vi ikke har præsteret.

Rise kom først til Randers i januar, så hans kendskab til både afskedigede Ove Christensen og den nye cheftræner Peter Elstrup er begrænset. Men han håber på, at trænerskiftet vil kunne bidrage med ny energi.

- Jeg ser meget positivt på det nye trænerteam. Peter Elstrup er en god træner, der kender os alle sammen, og jeg tror, det bliver et godt match med Allan Kuhn ved siden af. Jeg har ikke haft Peter Elstrup lige så længe som nogle af de andre, men jeg tror, han vil kunne give lidt mere i det offensive, og han vil måske også kunne bringe noget ny energi og gåpåmod med ind i truppen, siger Lasse Rise.

- Jeg har ikke haft Ove Christensen så længe, men han har jo leveret et kæmpe stykke arbejde, i og med at han reddede holdet sidste sæson. Med hensyn til præstationerne i år, så står det jo sort på hvidt, at vi ikke har fået de point, vi skulle have haft. Havde vi scoret på flere af vores chancer eller holdt nullet i nogle af kampene, kunne det have set anderledes ud, men nu har vi fået et wake-up call.

Lasse Rise håber, at han og holdkammeraterne nu vil kunne finde overlevelsesinstinktet frem i en slutspurt, der bliver hård, men som også kan vise sig at få det bedste frem i Randers-spillerne.

- Vi er et af de seks hold, der skal kæmpe skide hårdt. Jeg er fortrøstningsfuld og tror på det, men det bliver ren overlevelse fra nu, og det er selvfølgelig ikke sjovt. Omvendt er der lidt ekstra på spil nu, og det kan være med til at give os mere motivation.