Superliga

Ronaldo og Agüero kan fælde Barca

Hvis Sergio Agüero og Cristiano Ronaldo forenes i Real Madrid, kan de ødelægge FC Barcelonas dominans, mener Diego Maradona.

Atletico Madrid har en af Europas mest talentfulde angriber i 22-årige Sergio Agüero. Men så længe den argentinske tekniker spiller i Atletico, får vi aldrig hans fulde potentiale. Derfor spekuleres der konstant i, at han skal til en større klub, og her kunne Atleticos lokalrivaler fra Real Madrid være en oplagt mulighed. Nu bærer Agüeros svigerfar, selveste Diego Maradona, mere brænde på det bål.

Læs også: Atletico Madrid hører ikke på Maradona

I et interview med Marca, som tipsbladet.dk gengav i går, beskriver Maradona svigersønnen som den perfekte spiller for Real Madrid. Men det er ikke det eneste, legenden siger i det eksklusive interview. Han udtrykker også et ønske om at se det ske. For hvad ville være bedre end, hvis Cristiano Ronaldo og Sergio Agüero blev forenet i en og samme klub?

- At se Agüero spille side om side med Ronaldo vil være noget af et show. Med Agüeros driblinger er jeg sikker på, de kunne få (Gerard, red.) Pique og (Carles, red.) Puyol til at vælte forvirrede rundt, siger Maradona.

Atletico madrids ledelse har tidligere antydet, at de i januar månde sagde nej til et bud på Sergio Agüero fra netop Real Madrid.