Superliga

Rune P. efterlyser defensiv forstærkning

Lyngby-keeper Rune Pedersen kunne godt bruge en defensiv forstærkning til midterforsvaret.

Lyngby har forstærket sig fint offensivt i januars transfervindue med tilgang af Peter Madsen, Bajram Fetai og David Boysen. Da også Kim Aabech stadig er at finde i truppen i foråret, ser det ganske fornuftigt ud fremad banen for de blåblusede.

Nede bagved råder Lyngby til gengæld kun over tre midterforsvarere i Marc Møller, Jakob Bresemann og Mathias Tauber. Måske lige en mand for lidt, mener klubbens målmand Rune Pedersen.

- Og de to første har været meget skadet, så vi kunne godt bruge en ekstra mand dernede. Jakob Bresemann er lige blevet klar igen efter et års skade. Klubben leder også efter en mand til midterforsvaret, ved jeg, men han skal jo have niveauet og være gratis samtidig, siger Rune Pedersen til tipsbladet.dk.

En sådan mand kunne være Christian Traoré, som allerede har trænet med og spillet en enkelt træningskamp for Lyngby, men han er taget videre i træningslejr med Randers FC uden foreløbig at have fået en kontrakt, selvom han efter Rune Pedersens mening gjorde det fint.

- Sådan er det jo. Der er konkurrence om spillerne, for der er nok andre klubber, der også kunne bruge en defensiv forstærkning, siger Rune Pedersen.