Superliga

Runström: Det var ulykkeligt

Angriberen Björn Runström fik aldrig den ønskede succes i OB. Nu starter svenskeren forfra.

Det hele startede så godt for Björn Runström. Straks efter den svenske angriber var ankommet fra Fulham i sommeren 2008, lavede han mål. Seks scoringer på en halvsæson var mere end godkendt, men inden efterårets sidste runde skete der noget. Runström, der dengang havde Djiby Fall som angerebsmakker, blev bænket, og i stedet satsede den daværende OB-træner, Lars Olsen, på en vis Peter Utaka i den fynske offensiv.

Læs også: Runström og Demba Nyrén forlader OB

Peter Utaka blev siddende på den ene angrebsplads, og selv om Djiby Fall blev solgt, fik Björn Runström ikke sin plads igen. I stedet gik den til nyinbet Njogu Demba Nyrén. Runström sad fortsat på bænken, og da foråret 2009 blev til efterår sad han der stadig. Blot endnu længere væk fra en startplads.

Efter blot tre minutters spilletid i løbet af efteråret, blev en langt fra tilfreds Björn Runström for et år siden lejet ud til norske Molde. Men heller ikke her blev han fast mand. Han returnerede til OB for en måned siden. Uden spilletid - og uden selvtillid. Derfor kom det ikke overraskende, at spilleren, der startede så godt, i mandags blev fritstillet i den fynske klub.

Læs også: OB fører kniven for millioner

- Det var ulykkeligt, hvad der skete, og jeg ved ikke hvorfor det blev sådan. Men jeg ville væk fra OB, og vi kom frem til en aftale, som begge parter kan stå inde for. Det er jeg glad for, siger Björn Runström til tipsbladet.dk.

Angriberen har nu forladt Danmark uden den store succes, han havde håbet på. Det får ham imidlertid ikke til at kaste smuds på OB. I stedet ser han frem i tiden, hvor en ny klub formentlig venter inden længe.

- Jeg kan ikke sige noget endnu. Jeg kom hjem til Stockholm i går, og nu skal jeg tænke mig om i nogle dage.Selvfølgelig håber jeg at finde en ny klub så hurtigt som muligt, men jeg vil heller ikke forhaste mig. Det skal være det rigtige sted, bedyrer Runström, der ikke nødvendigvis er blevet skræmt væk fra en fremtid i dansk fodbold.

- Jeg synes om dansk fodbold, og jeg har ikke lukket nogen døre. Så helt udelukke det kan jeg ikke, siger svenskeren.

Noget tyder dog på, at det bliver i hjemlandet, Björn Runström fortsætter. De svenske medier mener, det bliver i favoritklubben Hammarby. Selv er Runström ikke sikker.

- Medierne siger Hammarby, men det kan lige så godt blive alle andre steder, slutter spilleren, der startede så godt og sluttede i glemslen.