Superliga

Ruud: Vil ikke kende til interesse

Skulle nogle opkøbere være til stede på Ullevål på lørdag for at følge Espen Ruud, er han helst fri for at høre om det.

Espen Ruud er en del af den norske trup, der i overmorgen krydser klinger med de danske landsholdsdrenge i Oslo. OB-spilleren kæmper i disse dage for at overbevise Egil "Drillo" Olsen om, at han er værdig til en startplads i den nordiske fodbold-krig.

Lykkes det, vil det samtidig være en ideel mulighed for Ruud til at gøre opmærksom på sig selv foran det store udland. Der forventes nemlig et stort opbud af udenlandske opkøbere til kampen - over 20 klubber forventes repræsenteret på Ullevål. Dette kan vise sig gavnligt for OB'eren, der har kontraktudløb næste sommer og formentlig ikke har tænkt sig at blive på Fyn resten af sine dage.

- Jeg tænker ikke så meget over, at jeg snart har kontraktudløb. Og faktisk vil jeg helst være fri for at vide, om der er nogen på lægterne, som følger mig, siger Espen Ruud til adressa.no.

Dermed glider nordmanden let og elegant hen over spørgsmålet om hans fodboldmæssige fremtid og ambitioner. Men Ruuds kollegaer er mere snaksagelig hvad det emne angår.

- Espen spiller allerede på et niveau, der gør, at han ville kunne begå sig i en midterklub i flere af de europæiske ligaer, siger Ruuds tidligere træner, Arne Sandstø og bakkes op af Start-spilleren Espen Hoff.

- Jeg synes egentlig ikke, at Espen har nogen begrænsninger, og jeg tror snart, at han kan spille i en større liga, lyder det fra Hoff.