Silkeborg sikrer sjælden sejr i årets sidste hjemmekamp

For blot anden gang i sæsonen vandt Silkeborg, da oprykkerne slog Randers med 2-1 på hjemmebane.

Silkeborg tilkæmpede sig den anden sejr i sæsonen, da 3F Superligaens bundprop slog Randers FC med 2-1 på hjemmebane søndag.

Det blev derfor en forløsende eftermiddag for silkeborgenserne, som skulle helt hen til 19. spillerunde for at notere sig for sæsonens første hjemmesejr.

Kampen mod Randers var Silkeborg-ikonet Dennis Flintas sidste hjemmekamp inden han stopper karrieren, og han blev skiftet ind til de sidste par minutter.

Trods sejren er Silkeborg fortsat sidst med 10 point, mens Randers er på sjettepladsen med 27 point.

Ligesom vejret i Silkeborg så var første halvleg generelt en grå og kedelig omgang.

Tempoet var lavt, og der manglede kvalitet hos begge mandskaber.

Det blev tydeliggjort efter 13 minutter, da en stor fejl i Randers-forsvaret banede vejen for, at Silkeborg-midtbanespilleren Nicolai Vallys kunne bringe hjemmeholdet foran med 1-0.

Scoringen satte gang i en god periode i kampen, for Randers var nødt til at øge tempoet.

Udligningen kom efter 19 minutter, da indskiftede Vito Hammershøy-Mistrati scorede for anden kamp i træk med et flot langskudsmål.

Udeholdet havde flere gode muligheder for at bringe sig foran, men de to mandskaber gik til pause ved stillingen 1-1.

Silkeborg kom flyvende ud til anden halvleg. Efter to minutters spil bragte hjemmeholdet sig nemlig foran, da kantspilleren Jeppe Okkels sendte bolden i mål fra kanten af feltet.

Udeholdet sløsede, og da der var spillet omkring en time, kom Silkeborg ind i en god periode og spillede sig frem til flere gode chancer. På dette tidspunkt i kampen lugtede det mere af 3-1 end 2-2.

Randers kom dog tæt på 13 minutter før tid, da Randers-profilen Saba Lobjanidze ramte stolpen. Randers-angriberen Marvin Egho fik sendt riposten i mål, men målet blev annulleret for offside.

Randers kom ikke tættere på og tabte dermed 1-2 til Silkeborg.