Foto: Rene Schutze/Getty Images
Superliga

Silkeborg-træner om sjælden sejr: Det giver noget til holdet

Kent Nielsen glæder sig over Silkeborgs avancement i Sydbank Pokalen og påpeger, at midtjydernes comeback kan give et boost til selvtilliden.

Silkeborg IF var for en sjælden gangs skyld på sejrherrernes side, da de fredag aften gik videre i Sydbank Pokalen efter noget af en rutsjebanetur på 120 minutter mod FC Fredericia fra NordicBet Ligaen.

Silkeborg kom bagud 0-2, kom så på 2-2, kom bagud 2-3 et minut før den ordinære spilletid løb ud, hvorefter Ronnie Schwartz scorede i det sidste minuts overtid og fremprovokerede ekstra spilletid, hvor Silkeborg løb med sejren.

- Man når at stå at tænke, nå okay. Men så kommer vi mirakuløst tilbage, og så synes jeg, at vi får spillet klogt i omkampen, og får også lavet et fint mål, siger Silkeborg-træner Kent Nielsen efter kampen til klubbens hjemmeside.

- Når vi har så meget modgang, som vi har, og så alligevel få vendt tingene rundt, det giver noget til holdet. Så stor ros til spillerne, og tak til et fantastisk publikum, som var der på en meget, meget våd dag. De blev ved til det sidste, og det hjalp os meget, siger Kent Nielsen.

Ronnie Schwartz stod for tre af Silkeborgs fire mål, mens også Emil Holten kom på tavlen.