Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Slog til med det samme: Fransk testspiller på tavlen for SønderjyskE

En halvleg var alt, hvad franske Franck Tabanou skulle bruge for at komme på tavlen for SønderjyskE, der spillede 1-1 med AC Horsens onsdag.

Det kan godt være, at sportschef Hans Jørgen Haysen og træner Glen Riddersholm skal skynde sig hen til computeren og få printet en kontrakt ud med nogle gode tal på, for testspiller Franck Tabanou viste onsdag, hvorfor han har over 200 kampe i Ligue 1 på cv'et.

Franskmanden spillede anden halvleg af testkampen mod AC Horsens, og det var nok til at komme på tavlen.

Læs også:Marvin Pourie søger nye græsgange: To klubber meldes interesserede

Med et kvarter igen af opgøret var det Franck Tabanou, der satte SønderjyskE's eneste mål ind, da han afsluttede et indlæg fra Christian "Greko" Jakobsen, der var blevet forlænget af Johan Absalonsen. Tre minutter før tid udlignede Erhan Masovic fra Horsens til slutresultatet 1-1.

Franck Tabanou viser sig frem for tiden i SønderjyskE og kan dække både kanterne og venstrebacken, og franskmanden har flere Ligue 1-klubber på cv'et, ligesom han har været på kontrakt i Premier League-klubben Swansea.

Læs også:Danmark pudser EM-formen mod lilleputter i Herning

Tabanou, 30 år, har været kontraktfri siden i sommer, hvor han forlod Guingamp, og det er ikke blevet til meget fodbold de sidste par år, fordi han blandt andet har døjet med en alvorlig skade.

Tabanou har spillet i Toulouse, Saint-Etienne, Swansea, Granada og Guingamp. Og måske han i foråret skal spille for Haderslev-klubben.

Franskmanden har spillet en enkelt kamp i Danmark i sin karriere - det gjorde han i 2013, hvor han sammen med Saint-Etienne mødte Esbjerg i Europa League-kvalifikationen. Det var noget overraskende det danske mandskab, der endte med at vinde samlet og dermed snuppe billetten i Europa League-gruppespillet.

Læs også:Horsens-spiller er tilbage efter lejemål: Jeg skal op i et højere tempo

Læs også:SønderjyskE om testspiller: Ville normalt ikke være i nærheden af ham

Læs også:Vinterpause i Superligaen: Sådan gør din klub