Superliga

Ståle bliver ikke i FC København

Ståle Solbakken afviser nu én gang for alle at blive i FC København. Han er dog overbevist om, at klubben har styr på at finde hans afløser.

Spekulationerne omkring Ståle Solbakkens fremtid vil ingen ende tage, men nu melder nordmanden endegyldigt ud, at hans fremtid ikke ligger hos FC København.

- Det har hele tiden været mit udgangspunkt, at jeg forholdt mig til den kontrakt, der udløber til sommer. Det gør jeg stadig, og det har jeg også meddelt CV (FCK's sportsdirektør, Carsten V. Jensen, red.). Det er det rigtige for alle parter, siger Ståle Solbakken til Ekstra Bladet.

Heller ikke i det halve år, fra hans kontraktudløb hos løverne til sommer til hans tiltræden som norsk landstræner den 1. januar 2012, har Solbakken tænkt sig at blive hos de danske mestre.

- Det har da været med i overvejelserne at blive længere, men det skulle ikke være som en håndsrækning til klubben, for jeg fornemmer, at klubben har ret godt styr på processen med at finde min afløser, siger nordmanden, der altså har stor tillid til, at Carsten V. Jensen har styr på situationen.

Spekulationerne omkring Ståle Solbakkens fremtid vil dog formentlig fortsætte hos de norske medier. Senest har der været meldinger om, at Hamburger SV og klubbens kommende sportsdirektør, danske Frank Arnesen, muligvis vil forsøge at lokke nordmanden ud af sin kontrakt med det norske fodboldforbund. Også Michael Laudrup bliver nævnt som topkandidat til cheftrænerposten i det nordtyske.