Foto: Lars Rønbøg/Getty Images
Superliga

Stærk trup i SønderjyskE: Alt er muligt - endda top seks

Glen Riddersholm er tilfreds med pointsnittet i de første fem kampe i Superligaen, og kan SønderjyskE holde momentum, tror de på gode ting i denne sæson.

Sidste sæson pokalvindere fra SønderjyskE er kommet glimrende fra land og har hentet 10 point i fem kampe i denne sæsons Superliga, og kan man holde momentum, er altå også muligt, fortæller cheftræner Glen Riddersholm til Der Nordschleswiger.

SønderjyskE har blandt andet slået både FC Midtjylland og Brøndby i egen hule i denne sæson, mens det har været udekampene, der har givet problemer, blandt andet via et nederlag i Vejle og uafgjort i Lyngby.

Kan man holde formen og samtidig få mere ud af kampene på fremmed græs, er der udsigt til noget godt, mener SønderjyskE's cheftræner.

Læs også:Optakt: Randers FC - SønderjyskE

- Der har kun været afviklet fem kampdage, men kan vi holde pointsnittet og den kollektive substans, er alt muligt. Også top seks. Men vi bygger noget langsigtet her, og vi kan blive bedre på så mange punkter, siger cheftræneren til Nordschleswiger og forklarer:

- Det er en meget tæt og lige Superliga. Jeg havde en følelse af, at vi inden Brøndby-kampen kunne vinde den, men på samme tid følte jeg ikke, at vi kunne tabe til Lyngby eller Vejle.

Det er i sandhed nye tider i SønderjyskE denne sæson, hvor man har fået ny ejerkreds med familien Platek i spidsen. Det har samtidig givet mulighed for spændende tilgange - klubben har i hvert fald hentet nogle gode navne sidst i transfervinduet.

Læs også:Randers-spiller mistede følelsen i armen under Superliga-kamp

SønderjyskE, der aktuelt ligger nummer fire i dansk fodbolds bedste række, gæster Randers FC på søndag i Superligaen.

Udover Brøndby og FCM har SønderjyskE også slået AaB i Haderslev.

Læs også:Riddersholm glæder sig til ny nordmand: Sikker på han bliver en gevinst

Læs også:Det lærte vi af Superligaen: Dommerne dummede sig i Farum

Læs også:Rundens Hold i Superligaen - 5. spillerunde