Superliga

Superliga-klubber vil have Fæste

Vejles store målmand, Kristian Fæste, har spillet sig i søgelyset hos flere af landets Superliga-klubber.

For bare et år siden var der næppe mange fodboldinteressede mennesker udenfor Vejle, som havde hørt navnet Kristian Fæste. Det har ændret sig i dag. Den 20-årige målmand er netop vendt hjem fra U/21-landsholdets tur til Dubai, hvor han fik en halvlegs spilletid mod det ukrainske mesterhold Shaktar Donetsk. Men U/21-landstræner Keld Bordinggaard er ikke den eneste der ser et stort potentiale i den tårnhøje målmand. Også landets Superliga-klubber har fået øjnene op for Vejles store talent. Flere af dem følger således Kristian Fæste meget nøje.

- Kristian fokuserer på Vejle, og det er der hans hoved ligger. Men han har gjort det godt i sin tid som førstemålmand, så det er helt naturligt, at der er klubber, der kigger på ham, siger Fæstes agent, Michael Stensgaard, til tipsbladet.dk.

Læs også: Her er OB's nye målmand

En af de klubber, der ifølge tipsbladet.dk's oplysninger ser Kristian Fæste efter i sømmene, er OB. Den fynske klub vil dog næppe satse på ham som førstemålmand, og det er derfor sandsynligt, at de stribede vil se tiden lidt an. Men fynboerne skal ikke vente for længe, for de er ikke alene om interessen.