Superliga

Taktikken bænkede Peter Madsen

Det var en ren og skær taktisk beslutning, der betød, at Peter Madsen var bænket i søndagens 2-1-nederlag til AaB, lyder det fra Lyngby-træner Niels Frederiksen.

De seneste to kampe har lejesvenden Peter Madsen taget plads på Lyngbys udskiftningsbænk. Det skal imidlertid ikke opfattes som om, at den 32-årige angriber har skuffet cheftræner Niels Frederiksen.

- Han har ikke gjort det dårligere, end jeg forventede. Jeg vurderede, at vores bedste taktiske våben imod AaB ville være at benytte nogle hurtige fløje i stedet for en mere boldbesiddende type, så det var en taktisk beslutning, der bænkede Peter Madsen, forklarer Lyngby-træneren til

tipsbladet.dk

Brøndby-lejesvenden kom ind med 23 minutter tilbage på stadionuret, og i forrige runde blev det til knap en halv time i 2-0-nederlaget imod OB.

- En forstrækning i læggen forhindrede Peter i at træne i ugen op til OB-kampen, og derfor valgte jeg at lade ham starte ude. Jeg er meget tilfreds med det, jeg har set fra hans side indtil videre, og der er ingen tvivl om, at han nok skal få masser af minutter her i foråret, siger Niels Frederiksen.

- Når det er sagt, så har vi ikke hentet Peter Madsen ind, for at han pr. automatik skal spille alle kampe. Jeg stiller med det stærkeste hold til opgaven, og det er derfor, at man har mere end 11 spillere i en trup.