Superliga

Traoré kæmper for ny kontrakt

Christian Traoré har på grund af skader fået chancen i Randers FC's midterforsvar. Traoré er på prøve de kommende måder, og han håber, han består prøvetiden.

Lige før sæsonstarten skrev Randers FC en halvkontrakt med Christian Traoré, der skulle være gardering for Anders Egholm, Mads Fenger og Issah Ahmed i Randers-forsvaret. Men faktisk har Traoré allerede spillet fire kampe for randrusianerne, og den 28-årige midterforsvarer er dermed godt i gang med at vise sig frem i den Superliga, som han ikke har spillet i, siden han forlod FC Midtjylland i slutningen af 2006.

- Når du kun får en kontrakt på et halvt år, så har det lidt mere karakter af en prøvetid end ellers, og man vil jo altid gerne gøre det godt. Jeg er lidt mere presset hele tiden, men da jeg stod uden kontrakt for et par måneder siden, skulle jeg bare spille, og det er jeg kommet til i Randers, hvor det er dejligt at være, og hvor jeg godt kan forestille mig at blive. Indtil videre er det gået meget godt, selv om resultatet mod FCK i lørdags ikke stod mål med, hvad vi havde håbet, siger Christian Traoré til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: Hasteindkaldt fra biograftur

Hvad der skal ske, når sæsonen slutter er alt for tidligt at spå om, men Traoré ønsker sig brændende noget mere fast, så han kan slå ned, efter et turbulent 2010, hvor han var lejet ud fra svenske Hammarby til Hønefoss i Norge halvdelen af året.

- Egentlig har jeg ikke tænkt så meget over min fremtid. Det handler bare om at spille så meget som muligt, og så må vi se, hvad der af muligheder efter sæsonen. Jeg var indstillet på, at der skulle gå lidt længere tid, før jeg fik chancen. Men Egholm har været så uheldig at blive skadet, og det har givet mig chancen. Den næste tid bliver programmet rigtig hårdt med masser af kampe, så der er nok ikke mange, der kommer til at spille dem alle, så jeg håber, der bliver mere spilletid til mig, siger Traoré.

Christian Traoré spillede ved siden af Mads Fenger i Randers' forsvar mod FC København lørdag. FCK vandt med 3-1. Traoré spillede selv for FC København fra 2000 til 2005. Før det spillede han ungdomsfodboldi FCK's ene moderklub, KB.