Video : Tipsbladet
Superliga

Tyve brød også ind i FC Midtjyllands bus

Kristoffer Olsson fra FC Midtjylland fortæller til Fotbollskanalen, at tyve også har brudt ind i bussen, mens holdet spillede.

FC Midtjylland tog torsdag aften fra Amager og mødet med Fremad Amager med en sejr på 3-1, men sejren blev en sidehistorie til det, der var sket under kampen.

For det viste sig, at der var blevet stjålet mange værdier fra FC Midtjyllands omklædningsrum, og det satte naturligt nok en dæmper på den glæde, der var over at være gået videre i pokalturneringen.

Svenske Kristoffer Olsson var en af de spillere, der slap billigt, idet han kun fik stjålet en toilettaske, men smykker, penge, computere, telefoner blev taget fra nogle af de andre spillere.

Og det var ikke kun i omklædningsrummet, at tyvene brød ind, fortæller Olsson til Fotbollskanalen.se.

- Jeg overlever, for jeg fik kun taget en toilettaske. Men andre har fået taget alt. Bankkort, computere, mobiltelefoner, og nu har vi også set, at de har brudt ind i vores bus. De har taget noget af glæden ved vores sejr, sagde Olsson sent i aftes.

- Det er kedeligt, og vi er chokerede. Politiet er her og undersøger det, men der skal nok meget til, for at vi får vores ting tilbage, sagde Olsson videre.