VAR og uskarphed kom i vejen for Chelsea på Broen

Manchester United trak sig sejrrigt ud af en dramatisk affære på Stamford Bridge.

Der var meget på spil for Manchester United og Chelsea, da de mandag aften krydsede klinger i Premier League, hvor Chelsea skulle forsøge at komme væk fra Tottenham, som ellers er i hælene på The Blues, mens United er i færd med at spille sig op og komme i betragtning til Champions League-pladserne.

Chelsea startede bedst, da Eric Bailly var tæt på at forære Pedro et mål, men Chelsea eksekverede ikke, og muligheden løb ud i sandet.

Og netop uskarphed blev da også dagens store tema for Frank Lampards tropper. Særligt Michy Batshuayi var flere gange i fokus, da han kom frem til store chancer, men hver gang blev de brændt.

I stedet blev det så Manchester United, der kom foran, selvom Chelsea havde haft de fleste tilnærmelser. Aaron Wan-Bissaka kom fri på højreflanken, og leverede to topklasse aktioner, da han først satte sin modspiller af, inden han leverede et milimeterpræcist indlæg i panden på Anthony Martial, der flot headede The Red Devils foran.

I anden halvleg overtog Manchester United gradvist taktstokken, trods at Chelsea efter 59 minutter fik et mål annulleret. Indskiftede Kurt Zouma klaskede bolden i kassen efter et hjørnespark, men Cesar Azpilicueta skubbede Fred i ryggen, hvorfor målet korrekt blev annulleret.

Blot fem minutter senere var det så Manchester Uniteds nyindkøb, Bruno Fernandes, der kom tæt på. Han skød fra en skarp vinkel direkte på kassen fra et frispark, og ramte stolpen, og dermed var det fortsat 1-0.

Det ændrede sig dog to minutter senere, da Harry Maguire stangede et indlæg i kassen i en hjørnesparkssituation, og det var netop førnævnte Fernandes, der lagde det flotte indlæg.

Med knap 25 minutter igen var opgaven for United så at holde stand, men kampen udviklede sig til at blive mere dramatisk, end hvad Ole Gunnar Solskjær kunne håbe på.

VAR måtte nemlig i spil igen, da Mason Mount lagde et skarpt indlæg lige i panden på en indskiftet Olivier Giroud, og han fik således nettet til at blafre efter 78 minutter. Dette blev dog korrekt annulleret, da hans ene fod var i en offside-position.

Der faldt ikke yderligere scoringer trods at Mason Mount ramte stolpen, og derfor tog Manchester United tre vigtige point i jagten på top fire, hvor man med 38 point nu blot har tre point op til netop Chelsea på fjerdepladsen.