Superliga

Wendt-fremtid endnu ikke på plads

Der er mange bolde i luften, men Oscar Wendt har endnu ikke fundet sin nye klub.

Oscar Wendt spillede sin sidste europæiske kamp for FC København, da de danske mestre onsdag aften fik et hæderligt målløst resultat med sig hjem fra Chelseas hjemmebane Stamford Bridge. Den svenske back, der i går spillede i højre side, forlader FCK efter sæsonen, men med blot tre-en-halv måned til hans kontrakt udløber, har han endnu ikke sin nye klub på plads.

Læs også: Sidste nat med FCK-kliken

- Der er ikke noget på plads endnu. Der er nogle bolde i luften, og vi nærmer os noget, hvor puslespillet går op. Men om der går en uge eller fem uger før vi kan melde noget ud, er svært at sige, fortæller Wendts agent, Niclas Jensen, til tipsbladet.dk.

Klubber som Liverpool, Olympique Marseille og endda selveste FC Barcelona har på rygtebasis været sat i forbindelse med Oscar Wendt. Men da de interesserede klubber har andre ting på programmet, er en aftale endnu ikke faldet på plads.

- Det drejer sig stadig om en del klubber på forskellige niveauer. Men der er en masse forskellige aspekter i det. Flere af klubberne spiller stadig med om eksempelvis Champions League-pladser, og det fokuserer de naturligvis meget på, slutter Niclas Jensen.

Niclas Jensen har tidligere givet udtryk for, at alle de fem store ligaer i Europa er interessante for Oscar Wendt.