Superliga

Wendt: Ingen forhåndsaftale med Sporting

Oscar Wendt afviser, at der skulle være skrevet under på en forhåndsaftale med Sporting Lissabon.

Ekstra Bladet kunne i dag afsløre, at FC Københavns ombejlede venstreback, Oscar Wendt, er tæt på et skifte til den portugisiske storklub, Sporting Lissabon. Svenskerens agent, Niclas Jensen, skulle have underskrevet en forhåndsaftale med klubben, der sikrer, at hvis Jose Dias Ferreira vinder det forestående præsidentvalg, skulle vejen være banet for et skifte.

Men helt samme udlægning af historien har FCK-spilleren ikke.

- Jeg kender til Sporting Lissabons interesse. Men at vi skulle have lavet en forhåndsaftale, kommer som en overraskelse for mig. Det passer ikke, siger Oscar Wendt til Aftonbladet og fortsætter:

- Sporting er en meget fin klub og et tophold i en god liga. De spiller med i Europa næsten hvert eneste år, og det er vigtigt for mig. Men vi må se, hvad der sker. Jeg beslutter mig så hurtigt som muligt men vil ikke være dumdristig. Det betyder ikke noget, om det falder på plads om et par dage eller om to eller tre uger.

Heller ikke Niclas Jensen kan nikke genkendende til historien.

- Jeg har talt med Sporting Lissabon, men jeg har ikke skrevet under på nogen forhåndsaftale. Det kan jeg ikke gøre i Oscars navn. Det er et faktum, at klubben har et præsidentvalg på lørdag, og der findes fem kandidater. Det må vi først afvente, siger han til den svenske avis.