Superliga

Wieghorst: Sindssygt glade

Morten Wieghorst er en rigtig glad mand, efter det for andet år i træk lykkedes FC Nordsjælland at kvalificere sig til pokalfinalen.

Med 0-0 i Randers lykkedes det i går FC Nordsjælland at avancere til årets pokalfinale. En flot præstation af det unge Nordsjælland-hold der også har vigtige nedrykningskampe at tænke på. FC Nordsjællands træner Morten Wieghorst var da også en stolt mand efter kampen.

- Vi er sindssygt glade, og lige nu nyder vi det. Vi ved godt, at der venter andre opgaver i superligaen lige om hjørnet, og i morgen retter vi fokus på kampen i Esbjerg på søndag. Jeg synes, vi hele tiden har været gode til at holde tingene adskilt, men tager vi lidt ekstra positiv energi med os fra den her sejr over til de kommende superligakampe, så er det fint, siger Morten Wieghorst til FC Nordsjællands hjemmeside.

FC Nordsjælland vandt pokalen sidste år med 2-0 over FC Midtjylland efter forlænget spilletid. En stor oplevelse som Wieghorst ser frem til at opleve igen.

- Vi husker alle finalen i fjor som en fantastisk dag, og nu har vi gjort det muligt igen, og selvom det holdt hårdt lige til sidst, synes jeg, at vi skaber flest chancer ligesom i den første kamp, og så holder vi dem igen fra at score.

Også FC Nordsjællands målmand Jesper Hansen, der ligesom i det først opgør mod Randers holdt målet rent, var glad.   

- Det er helt fantastisk. I finalen to år i træk. Det er bare stort. Det var den fedeste oplevelse i sidste sæson, og det ville vi alle så gerne prøve igen. Nu er vi klar, og og jeg er bare så lykkelig, siger Jesper Hansen.