• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Zeca erkender: Jeg var ikke hvor jeg skulle være

Foto: Getty Images

Carlos Zeca blev pillet ud i kampen mod Silkeborg allerede efter 55 minutter.

Af Oliver Okstrøm

FC København har fået en halvtam begyndelse på Superligaen med to point efter de to første kampe. Det seneste opgør blev til 0-0 på hjemmebane mod oprykkerne fra Silkeborg søndag eftermiddag.

Her kunne FCK-anfører Carlos Zeca godt se, at det slet ikke blev til den indsats, som de ønskede. I et interview på københavnerklubbens hjemmeside udpeger han noget af det, som var i vejen.

- Det var ikke godt nok, og specielt var vi ikke gode nok med bolden i dag. Vi havde klart flest chancer, men da vi ikke fik scoret, mistede vi hovedet en smule og blev nok også lidt frustrerede. Vi skulle alle have gjort det meget bedre i dag. Men en skuffende indsats, og her er stadig meget at arbejde med, siger han og fortsætter:

- Jeg forstår at vores fans er skuffede, men det er vi også, og vil ville så gerne have givet dem en sejr, for vi er her ikke for at spille uafgjort eller tabe. Alle kampe her i Parken, hvor vi ikke vinder, føles jo som nederlag. Vi skal helt sikkert forbedre vores præstationer på hjemmebane, lyder det fra Carlos Zeca.

Undervejs i kampen blev anføreren skiftet ud, men det forstod midtbanespilleren udmærket baggrunden for.

- Jeg var ikke, hvor jeg skulle være i dag, så en fortjent udskiftning af mig – og det skulle måske endda være kommet tidligere. De problemer vi havde i dag, dem skal vi arbejde med til træning, se hvad der gik galt og hvad vi kan gøre bedre, fortæller FCK-profilen.

Det er desuden ikke kun ham, som mener, at han var ved siden af sig selv. Læs mere om kampen her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020