Europa League

Hjalte Nørregaard håber på fransk arrogance

Men FCK skal også turde spille deres eget spil, mener anfører Hjalte Nørregaard før kampen i Parken mod Marseille.

Selv om sneen faldt tæt og kulden var knugende så kunne det ikke skjule, at FC København den 16. december sidste år leverede en af de største, europæiske præstationer af et dansk klubhold i mange år. Sparta Prag blev udspillet og udraderet med 3-0 - og så var der vinterpause.

Og den kunne vel ikke være kommet på et dårligere tidspunkt, for i stedet for at være flyvende så er FCK'erne nu en måned inde i at genfinde formen efter nogle ugers ferie, før det igen gælder Europa og Olympique Marseille på torsdag i Parken?

- Jeg synes nu, at vi er kommet godt over pausen. Vi havde en god træningslejr i Spanien, hvor alle fik spilletid i træningskampene, og alle er i god form. Den hurtigt boldomgang fra Sparta-kampen synes jeg også, vi fik vist i perioder mod OB i træningslejren, og samtidig så har vi jo stadig følelsen fra Prag. Vi lukkede efteråret godt, og det har vi selvfølgelig taget med os, siger FCK-anfører Hjalte Nørregaard til tipsbladet.dk.

- Nu vil man bare i gang igen. Man vil bare spille en kamp, hvor der står noget på spil, siger kaptajnen og glæder sig til torsdagens udfordring.

Og hvordan skal den så gribes an. Kan man igen spille spillet mod de hurtigere franskmænd, eller skal man satse mere på fysikken med den korte optaktstræning in mente?

- Organisationen er altid vigtig i sådan en kamp, men det handler også om, at vi skal spille vores eget spil. Vi skal turde det. Og så kan vi håbe på minusgrader i Parken og måske lidt fransk arrogance overfor opgaven, siger Hjalte Nørregaard med et grin.

Læs mere: Tipsbladet Update har fire siders optakt til Europa League-kampen mellem FC København og Olympique Marseille, inklusiv et stort interview med Atiba Hutchinson.