Europa League

Solbakken får sit ønske opfyldt

FC København står over for noget af en mundfuld, når holdet i aften byder franske Marseille op til sne-kamp i Parken.

I aften gælder det. FC København skal prøve uger forberedelse af i det første vigtige Europa League-opgør mod Olympique Marseille.

Mens Københavnerne har brugt uger på træning, træningslejre og træningskampe, har franskmændene spillet fem turneringskampe, vundet de tre og kun tabt en.

Formen til forskel og det faktum, at Marseille har et hold med masser af klassespillere, øjner FC København stadig gode muligheder for at overraske.

FCK-træner Ståle Solbakken ser oven i købet ud til at få et af sine ønsker opfyldt.

Tilbage i januar, da lodtrækningen parrede de to hold i den europæiske turnering, sagde han til tipsbladet.dk:

- Marseille har en kæmpefordel i, at de spiller kampe nu, men sådan er det, og det ved vi. Så jeg håber ikke bare på, at det bliver en stor oplevelse at spille mod dem, men også på at vi kan levere en reel modstand, selv om det nok vil kræve to kampe, som den vi spillede i Sparta mod Prag, for at vi kan komme videre. Og så kan vi også håbe på sne og lidt blæst i Parken.

Sneen har hen over eftermiddagen været konstant over København og kan vise sig at blive en ekstra spiller for hjemmeholdet, da Marseille-spillerne på ingen måder er vant til de forhold i det sydfranske.