1. division

AGF præsenterer islænding

Den 18-årige islænding Jón Dadi Bödvarsson er nu på plads i AGF. Han er foreløbig i klubben på leje i foråret.

Jón Dadi Bödvarsson har gennem længere tid været rygtet på vej til AGF, og i dag blev den så officiel efter bestået lægetjek. Bödvarsson var til prøvetræning i AGF i efteråret, og her imponerede han så meget, at AGF nu har tilknyttet ham for foråret.

- I første omgang er vi blevet enige om lejeaftale, men vi håber naturligvis, at det udvikler sig til et længerevarende ophold i AGF. Vi har store forventninger til Jón. Han er en spændende spiller, som ikke kun viste gode takter, da han sidste år var til prøvetræning, men også har været meget iøjnefaldende, når vi har set ham i aktion for det islandske U19-landshold. Han har fart i fødderne, er teknisk dygtig og meget udfordrende i sit spil. siger sportschef Brian Steen Nielsen til agffodbold.dk.

Den islandske offensivspiller er glad for aftalen med AGF. Men han håber, at han imponere så meget, at han kan få en permanent aftale med 1. divisions tophold.

- AGF har et rigtig godt træningsmiljø, hvor jeg kan udvikle mit spil. Trænerne er dygtige, konkurrencen om pladserne hårdere og tempoet højere. Her i foråret vil jeg forsøge at lære så meget så muligt og tilpasse mig til en ny fodboldkultur. Mit mål er at få en kontrakt med AGF, når lejeaftalen udløber, siger Jón Dadi Bödvarsson.