1. division

Djeziri: Kansas snød mig

I slutningen af januar tog Adda Djeziri til USA for at gennemgå et lægetjek og underskrive en toårig kontrakt i Sporting Kansas City. Men efter en måneds nytteløs træning tog han hjem igen.

I januar tog Adda Djeziri til USA for at prøve lykken i Jimmy Nielsens klub Sporting Kansas City. Djeziri trænede med klubben i en måned, men det blev aldrig til en kontrakt med amerikanerne for den 22-årige dansker.

Da Djeziri steg på flyet fra Danmark til USA i slutningen af januar, var han imidlertid blevet lovet noget helt andet end en måneds prøvetræning.

- Jeg havde lavet en aftale om en toårig kontrakt med Kansas. Jeg skulle bare derover for at gennemgå lægetjekket, og så skulle vi underskrive kontrakten. Da jeg så kom derover begyndte jeg at træne med, men der sketet ikke noget. Forklaringen var, at de ikke havde helt styr på de seks internationale pladser, som hver klub råder over, så jeg måtte væbne mig med tålmodighed, siger Adda Djeziri til tipsbladet.dk.

LÆS OGSÅ: HB Køge-offensiv lover angreb på Vejle

Den tålmodighed blev imidlertid brugt op, og i slutningen af februar gik Djeziri op på cheftræner Peter Vermes' kontor for at få et svar. Her fik han at vide, at han måtte vente lidt endnu.

- Jeg var simpelthen så frustreret på det tidspunkt, og jeg havde meget brug for en afklaring. Det fik jeg ikke, og derfor sagde jeg til ham: Okay, jeg kan ikke vente længere, så jeg tager hjem.

I Danmark gik Djeziri og tyggede løs på de muligheder, han havde. Der var to andre MLS-klubber og to klubber fra den engelske Championship, der ville tilknytte ham, men i sidste ende valgte han det sikre og tog imod HB Køges tilbud om at spille for dem som amatør i foråret.

- Sidst jeg var i England, var det rigtig hårdt for mig, og jeg havde ikke lyst til det igen. De to tilbud fra USA var en hel del dårligere end det, jeg egentlig havde i Kansas, så det havde jeg heller ikke lyst til. Derfor valgte jeg HB Køge, selv om det måske kan lyde lidt mærkeligt for nogen. HB Køge kan ikke skrive kontrakter, men heg har aftalt med dem, at vi laver en kontrakt, når de får deres kontrakt-tilladelse tilbage. Det ser jeg frem til, siger han.

Adda Djeziri spillede også for HB Køge i efteråret som amatør. Han har tidligere spillet i Frem, Galsgow Rangers, Leicester, Portsmouth, FC Hjørring og Vejle.