1. division

Horsens holder snor i Macenas tilstand

AC Horsens holder meget øje med Gilberto Macenas fysiske og psykiske tilstand efter et alvorligt trafikuheld i Brasilien, som angriberen nu genoptræner for i Horsens.

AC Horsens' brasilianske angriber Gilberto Macena var i juleferien heldig med at slippe med livet og førligheden i behold, da et sammenstød med en aggresivt kørende lastbil totaltskadede Macenas bil.

Angriberen kom sidste fredag tilbage til Horsens, hvor lægestaben har konstateret, at brasilianeren er sluppet let fra uheldet og snart kan træne med bold. Lederne i AC Horsens har dog et ekstra øje på brasilianerens tilstand efter den ubehagelige oplevelse.

- Gilberto har det efter omstændighederne ok. Han fik fjernet nogle sting i Brasilien, og vores egen læge fjernede nogle flere i går (mandag, Red.). Han træner i fitnesscenter, og vi håber på, at han kan løbe igen om en uge, siger Horsens-sportschef Jesper Hansen til tipsbladet.dk.

Sportschefen kan mærke på den 25-årige brasilianer, at det var en voldsom oplevelse.

- Han kommer sig uden mén. Han er glad for at være live, siger Jesper Hansen.

Horsens-træner Johnny Mølby har også et ekstra øje på brasilianeren i den kommende tid.

- Gilberto er en type person, som vi forventer kan komme sig hurtigt over det. Det har været en ubehagelig oplevelse for ham, men han virker til at være kommet over det. Det er klart, at vi føler ham lidt ekstra på tænderne for at se, hvordan det går, siger Johnny Mølby.

AC Horsens forventer, at 1. Divisions-topscoreren er fuldstændig kampklar til forårspremieren mod Lyngby om to måneder.