1. division

Mojo Kingsley: Har fået overfaldet på afstand

Nigerianske Mojo Kingsley er klar til at indtage fodboldbanen igen efter voldeligt overfald tilbage i september.

Mojo Kingsley nåede lige at komme ind og få 17 minutters spilletid i Thisteds sidste efterårskamp mod Frem. Comebacket var en glædelig nyhed for ham selv og for klubben, der to måneder tidligere havde været alvorligt nervøse for nigerianerens førlighed efter et groft voldeligt overfald.

Overfaldet gav Kingsley en alvorlig hjernerystelse og masser af skrammer i hoved og ansigt. Men nu er Mojo Kingsley helt ovenpå igen efter episoden, og han ser nu frem mod at få spillet noget fodbold og hjælpe Thisted med at blive i 1. division.

- Jeg føler mig på 100 procent igen efter overfaldet, hvor jeg fik en meget svær hjernerystelse. Især i starten var det hårdt, for jeg havde det ikke godt. Men nu har jeg været hjemme på ferie, hvor jeg har været sammen med min familie og fået det hele på afstand. Nu træner jeg bare hele dagen for at komme i form, så vi får spillet en god forårssæson, siger Mojo Kingsley til tipsbladet.dk.

23-årige Kingsley har dog ikke glemt episoden, hvor to mænd angreb Thisted-forsvareren og slog, sparkede og trampede på hans hoved. Og han har slet ikke glemt den dom på bare fem måneder, som den ene af overfaldsmændene fik.

- Vi var i retten i november, hvor jeg vidnede. Han fik fem måneder i fængsel, og jeg var selvfølgelig ikke glad, for jeg synes, det er for lidt. Men jeg kan ikke gøre noget. Sådan er den danske lov, siger Kingsley, der ikke er bange for at møde sin overfaldsmand igen.

- Dengang vidste jeg ikke, hvad der skete. Jeg blev overrasket, for overfaldet kom bagfra, men jeg er ikke bange. For hvis jeg havde vidst, at han angreb mig, så tror jeg ikke, at jeg var kommet så slemt til skade, siger Kingsley.