1. division

Sensationel Kolding-sejr over AB

Kolding tog fusen på alle og vandt 3-2 i Gladsaxe over AB. Også Roskilde og Hobro vandt onsdag aften.

Det var top imod bund, da AB og Kolding FC tørnede sammen onsdag aften i den danske 1. division. AB indtog inden aftenens kamp en femteplads, mens de jyske gæster var under stregen. Men de hårde odds til trods lykkedes det Kolding FC at vinde en flot sejr på 3-2. Med til historien hører, at AB spillede det meste af 2. halvleg med to mand i undertal, da Rasmus Thelander og Mads Brandis fik rødt kort.

Casper Offenberg og Nick Christensen scorede målene for AB, mens Casper Johansen, Justice Erhenede og Philip Lund tegnede sig for de koldingensiske fuldtræffere.

FC Roskilde hev en hjemmesejr på 2-0 i land over FC Hjørring, takket være to scoringer efter pausen. Jeppe Kjær gjorde det til 1-0 efter 56 minutter, og Tobias Perch-Nielsen lukkede og slukkede med tyve minutter igen.

I onsdagens tidlige kamp i 1. division, var der dømt målfest i Hobro, da Skive var på besøg. Efter 90 minutter kunne hjemmeholdet fejre en sejr på hele 5-4 til trods for, at Skive både var foran 2-1 og 3-2 i kampen.