1. division

Succes-træner klar til ny udfordring

Kim Poulsen afleverer Næstved som tophold - mod forventning

Det er helt efter bogen at Kim Poulsen stopper som træner i Næstved efter denne halvsæson, for det meddelte han allerede i sommer. Så nu har han måske fortrudt sit stop, idet det går så godt, spørger tipsbladet.dk.

- Nej, det er bedst at stoppe nu, hvor det også går godt. Jeg har været i Næstved i to et halvt år, og kluben har godt af at få en ny træner. Men jeg har været glad for at være her, siger sønderjyden, som med 2-0 sejren over længe ubesejrede AB sendte sit hold op på andenpladsen i den toptætte 1. division. Mod forventning, idet Næstved skruede ned for blusset i sommer.

- Vi har mistet spillere i sommerpausen, men det er lykkedes at fastholde en stamme og undgå skader og karantæne i et meget tilfredsstillende omfang, så derfor er så meget gået godt for os i denne sæson, fortæller Kim Poulsen, der tilføjer, at der i Næstved også er trænet meget positionsspil samt i afslutninger.

- Jeg er kommet videre af at være i Næstved og ser frem til nye træner-udfordringer, siger Kim Poulsen, der føler, det er for tidligt at tale om eventuel oprykning til SAS Ligaen for sydsjællænderne.

- Der kan ske så meget i vintertens transfervindue, og der er en del andre klubber, der kunne blive ret aktive på markedet, uddyber han. Næstved spiller søndag ude mod Fredericia, der har to point færre end Kim Poulsens mandskab.

Læs også: Næstved-træner: Jævnbyrdigt som aldrig før

Tipsbladet udkommer hver tirsdag og fredag.