1. division

Vanvittigt målorgie i 1. division

Hele ni mål faldt der i kampen mellem Fredericia og FC Vestsjælland.

Tilskuerne i Fredericia fik noget for entrepengene, da de lokale helte mødte FC Vestsjælland i forårs-premieren i den danske 1. division. Efter de 90 minutter kunne FC Vestsjælland nemlig glæde sig over en sejr på utrolige 5-4.

Flittigst scorende for gæsterne var Ulrik Balling. Den tidligere Vejle-angriber scorede nemlig to mål i kampen - præcis ligesom Fredericias Jesper Christiansen.

FC Roskilde vandt en flot udesejr, da holdet vandt 1-0 over Viborg. Tobias Perch-Nielsen blev matchvinder for gæsterne ti minutter før tid.

I søndagens tidlige kamp i 1. division spillede Næstved og Vejle 1-1. Valentino Lai bragte oprykningskandidaterne foran på straffespark allerede i første minut, men midtvejs i 2. halvleg udlignede Daniel Jørgensen til kampens slutresultat.

FC Fyn og Brønshøj spillede 1-1.