1. division

Viborg knokler med økonomien

Efter julens økonomiske redning arbejder Viborg FF med at få skabt en stabil økonomi.

Efter nedrykningen fra Superligaen har Viborg FF haft svære problemer med at få balance i økonomien i 1. division, hvor tv-penge og sponsorater ikke ryger på kontoen på nær samme niveau som i landets bedste række.

Omkring jul og nytår fik Viborg FF foreløbigt reddet økonomien med en ekstraordinær kapitalindsprøjtning på tre millioner kroner, og i 2011 skal viborgenserne ud over at styre væk fra bunden af 1. division have balance i en drift, der forrige år gav et minus på 16,5 millioner før skat og sidste år et minus på 11,7 millioner.

- Ligesom alle andre står vi foran at udvikle et fodboldhold og en forretning i balance, siger Viborgs direktør Morten Jensen til tipsbladet.dk.

Viborg FF arbejder i skrivende stund med et par yngre prøvespillere i form af Dennis Høegh (tidligere AGF) og Emil Haucke (tidligere AaB og Nybergsund).

Høegh er ifølge bold.dk taget til prøvetræning i Stabæk, men Viborg FF er ifølge Viborg Stifts Folkeblad fortsat interesseret i den tidligere AGF-angriber, mens det endnu er uvist, hvor Emil Haucke står i forhold til en aftale.

Viborg har i vinterpausen hentet Ricki Olsen, Timmi Johansen og Mikkel Rask, mens Simon Bræmer, George Popkhadze, Alexander Juel Andersen og Phillip Rasmussen er forsvundet siden efterårssæsonen.