VM

Cameroun vil jorde uprofileret Danmark

Forventningerne i Cameroun går på minimum en ottendedels-finale ved VM, og Danmark bliver set som den klart svageste pulje-modstander.

Selvtilliden er i orden i Cameroun, der efter fire VM-sejre på stribe i de sidste fire kvalifikationskampe kom med til Sydafrika.

Den stærke vestafrikanske fodboldnation kommer til VM med Samuel Eto'o og en række dygtige spillere fra Ligue 1 og Premier League, og efter den nylige succes med Paul Le Guen som cheftræner er mange i Cameroun i tankerne allerede avanceret fra gruppe-spillet, hvor Danmark ikke betragtes som en farlig modstander.

- Danmark er ikke kendt. De har ikke haft mange spillere til at tiltrække sig opmærksomhed siden tiden med Laudrup, men da det lykkedes Danmark at snuppe pladsen fra Sverige, tror man på, at Danmark kan overraske og levere en god præstation. Men folk tror ikke, at Danmark er nær så gode som Holland eller som Japan, der altid er med til VM men ikke klarer sig så godt mod afrikanske hold. Danmark ses som det fjerdebedste ud af de fire hold, de svageste i gruppen, siger Goal.coms Afrika-redaktør Peter Pedroncelli til Tipsbladet.

De fleste bookmakere har Cameroun som svage favoritter til at snuppe andenpladsen foran Danmark med Japan et lille stykke efter i oddsene på fjerdepladsen.

Du kan læse mere om de danske puljemodstanderes syn på Danmark og deres forventede spillestil mod Morten Olsens udvalgte i Tipsbladet Update, der er på gaden nu. Du kan også købe adgang til artiklen ved at klikke på Tipsbladets E-Avis lige her.