VM

Hamrén: Dansk kvalifikation er helt fortjent

Rosenborgs cheftræner Erik Hamrén vil ikke høre tale om, at Danmarks kvalifikation til VM i Sydafrika har været heldig.

Siden Danmarks sejr over Sverige sidste lørdag har der mellem Danmark og Norge - ikke mindst i medier som nærværende hjemmeside - kørt en dansk/norsk debat om, hvorvidt Danmarks kvalifikation har været fortjent eller ufortjent.

Den tidligere AaB-træner og nuværende Rosenborg-chef Erik Hamrén fangede for en sjælden gangs skyld ikke landskampen mellem Danmark og Sverige, men efter 10 runders kvalifikation synes Hamrén ikke, at Danmarks tur til Sydafrika kan kaldes heldig eller ufortjent.

- Når man vinder, er det altid fortjent. Der er ikke noget, der hedder held eller ufortjente sejre. Det kan være, at Danmark i enkelte kampe har haft held, men jeg mener, at man altid gør sig fortjent til at få heldet. Danmark har vist god teamspirit og fight, siger Erik Hamrén til tipsbladet.dk.

Rosenborg-træneren er stolt over, at spillere fra hans AaB-tid har været med til at spille Danmark til VM.

- Det gør mig meget glad. Det er dejligt at se, at de har taget skridtet videre, siger Erik Hamrén med henvisning til Michael Jakobsen og Thomas Enevoldsen.

Erik Hamrén gjorde tidligere på efteråret Rosenborg til norske mestre, og den svenske succestræner sættes nu i forbindelse med det svenske og norske landstrænerjob.