VM

Løvenkrands: Tænker ikke på VM

Newcastles Peter Løvenkrands har på det nærmeste droppet tanken om, at komme med i Morten Olsens trup til sommerens VM i Sydafrika.

Selv om Peter Løvenkrands med seks mål i de seneste fem kampe har fået en god start på det nye i år i hans engelske klub, Newcastle United, virker den lynhurtige angriber ikke til at være inde i varmen omkring Morten Olsens trup til sommerens VM. Andre spillere har overhalet Løvenkrands, der sidst kunne iklæde sig den rød/hvide landsholdsdragt, da Danmark den 10. september 2008 slog Portugal på udebane med 3-2 i en mindeværdig kamp. Og den tidligere Glasgow Rangers- og Schalke-spiller er da også klar over, at en VM-deltagelse ikke ligger lige rundt om hjørnet.

- VM fylder meget lidt i mit hoved. Det er efterhånden mange måneder siden, jeg har været involveret omkring landsholdet, og jeg har ikke talt med Morten Olsen i lang tid. Så en VM-udtagelse ligger langt væk. Hvis det sker, så sker det. Sådan ser jeg på det, siger Peter Løvenkrands til tipsbladet.dk.

Peter Løvenkrands er gledet lidt ind og ud af startopstillingen i Newcastle United, der ligger i toppen af den næstbedste engelske række, Ther Championship. Newcastle-manager Chris Houghton har de seneste to kampe valgt at satse på andre angribere, for det er i angrebet, Løvenkrands nu huserer. Og skulle den lynhurtige spiller, der i Morten Olsens system tidligere blev brugt som wing, blive udtaget til landsholdet igen, er det da også i angrebet han helst vil spille.

- Bliver jeg udtaget til landsholdet igen, vil jeg helst spille pladsen som hængende angriber. Gerne lige bag Nicklas Bendtner. Den plads tror jeg, passer bedst til mig, fortæller Løvenkrands.

Peter Løvenkrands, der netop er fyldt 30 år, har indtil nu spillet 21 kampe og scoret et enkelt mål på det danske landshold.