VM

S. Larsen: Ligeglad med fremtiden

Det er kun nutiden i Duisburg og den kommende VM-slutrunde, der fylder i Søren Larsens hoved. Til sommer vender han tilbage til franske Toulouse, men til hvilken rolle?

I øjeblikket genoptræner den danske landsholdsangriber Søren Larsen, efter to skader har holdt ham ude af MSV Duisburgs 2. Bundesligahold siden november måned. Larsen regner med at være tilbage i tyskernes trup inden for tre uger, så han dermed også kan komme i form tids nok til sommerens VM-slutrunde. Efter slutrunden skal den høje dansker tilbage til den franske klub Toulouse, hvorfra han er udlejet. Men netop returen til den franske klub, er ikke noget Larsen skænker én eneste tanke.

- Jeg kan ikke være mere ligeglad med hvad der sker til sommer.  Jeg skal tilbage til Toulouse, og så får vi se, hvad de vil med mig. Måske vil de sælge mig - måske vil de beholde mig. Lige nu er jeg fløjtende ligeglad, siger han til tipsbladet.dk.

I stedet gælder det for Larsen om at blive klar og komme tilbage i en form, der kan bringe ham til Sydafrika. Han skal derfor tilbage på Duisburgs holdkort, når han igen er klar, men selv om den tyske klub købte en ny angriber i januar måneds transfervindue, er Søren Larsen langtfra nervøs for sin plads.

- Jeg regner ikke med, det bliver et problem at få pladsen tilbage. Jeg er dansk landsholdssspiller, jeg har spillet Bundesliga og Champions League. De andre angribere er fine spillere, men jeg er ikke nervøs, siger Larsen.

Søren Larsen har da heller ikke noget at frygte, hvis man ser på hans statistik for MSV Duisburg. Den danske angriber har spillet syv kampe for den tyske klub og har scoret fem mål.