VM

Sørensen: Vi har overtaget mod Portugal

Danmarks landsholdskeeper, Thomas Sørensen, glæder sig over EM-lodtrækningen.

Det var en tilfreds Thomas Sørensen, der i søndags kunne se Danmark blive trukket i EM-kvalifikationens gruppe H i selskab med Portugal, Norge, Island og Cypern.

- Det er en fin lodtrækning for os. Portugal er et godt hold, og de er også favoritter. Men vi er lige i hælene på dem. Og vi har et moralsk overtag over dem efter VM-kvalifikationen, siger landsholdets målmand til tipsbladet.dk.

I VM-kvalifikationsturneringen slog Danmark Portugal på udebane og spillede uafgjort i Parken. I samme turnering blev Sverige slået to gange. Og også denne gang er Danmark blevet parret med nordiske hold. Endda to af slagsen. Island og Norge. Og specielt kampene mod Norge bliver noget specielt, ifølge Thomas Sørensen.

- Det er et ægte nordisk slag og noget helt særligt for både os spillere, for fansene og for pressen. De nordiske drillerier er altid sjove, siger Sørensen.

Kampprogrammet for EM-kvalifikationen bliver fastlagt ved et møde i København den 8. marts, så først herefter ved Thomas Sørensen og alle andre fodboldinteresserede danskere, hvornår kampene mod Norge og Portugal løber af stabelen.