VM

VM-holdet har booket luksus-hotel

Det danske landshold kommer til at bo fornemt under VM-opholdet i Sydafrika.

Landstræner Morten Olsen har i forbindelse med fredagens VM-lodtrækning været ude og se nærmere på de hoteller, som DBU har haft i kikkerten som mulige VM-lejre.

Nu er der truffet en afgørelse, og landsholdets VM-lejr bliver på det luksuriøse Simola Golf and Country Estate-hotel, i Knysna mellem Cape Town og Port Elizabeth på en strækning, der også er internationalt kendt som naturoplevelsen The Garden Route.

- Vores prioriteringer har været en kombination af klimaet med henblik på træningerne og hotellets kvalitet og faciliteter samt de rekreative muligheder. Og her rammer vi altså plet, siger MOrten Olsen til DBU's hjemmeside.

Læs også: Sådan ser VM-grupperne ud

- Det er et fantastisk hotel i et fantastisk område. Vi kommer til at få det franske landshold som næsten naboer, og det signalerer, at vi nok har prioriteret de samme ting som vores franske kolleger, eksempelvis området og klimaet.

Hotellet er femstjernet og byder blandt andet på storslåede udsigter og rig mulighed for at svinge golfkøllen.

- Vi er ikke gået efter overdreven luksus, men vi får det næsten alligevel. Vi taler om en periode på minimum tre uger, hvor det er vigtigt, at spillerne skal kunne vågne op med et smil på læben. Og når vi er ude og bo på transithotellerne i de byer, hvor vi skal spille vores kampe, vil det også være et sted, de vil savne at komme tilbage til, lyder det fra  landstræneren.

Læs også: Danmark kan rende ind i verdensmestrene

Tjek Danmarks VM-hotel ud her