Foto: Getty Images
VM

Her vil Hjulmand tale om Danmarks VM-nedtur

Kasper Hjulmand vil lørdag aften svare på spørgsmål fra seerne, når DR1 sender VM-kvartfinalen mellem England og Frankrig.

VM i Qatar endte svært skuffende for Danmark, og efter exittet i gruppespillet har der selvsagt været en del kritik af Kasper Hjulmand og landsholdsspillerne. 

Halvanden uge efter nedturen i Qatar stiller Hjulmand så op for at svare på spørgsmål, når DR1 lørdag aften sender VM-kvartfinalen mellem England og Frankrig. 

På Instagram skriver DR Sporten således, at Kasper Hjulmand vil være på plads i VM-studiet, når der sendes optakt til kvartfinalen fra klokken 18.55.

Af opslaget fremgår det også, at Kasper Hjulmand vil svare på spørgsmål fra seerne. Dermed vil der være mulighed for at få et indblik i landstrænerens reflektioner over Danmarks fejlslagne VM-slutrunde, der endte med blot et enkelt point på kontoen. 

Kasper Hjulmand har ikke udtalt sig siden det ekstraordinære pressemøde, som DBU afholdte i Qatar dagen efter Danmarks 1-0-nederlag til Australien. 

Her gav Hjulmand blandt andet udtryk for, at han havde en følelse af, at den politiske debat vedrørende VM i Qatar havde fyldt en del, og at spillerne havde svært ved at finde ud af, hvordan de skulle agere. Du kan læse Hjulmands udtalelser fra pressemødet HER.