Video : Tipsbladet
VM

Nye anklager rammer Qatar: Formanden for VM-komité afviser alt

Nye anklager om bestikkelse tordner mod Qatar, men manden som står i spidsen for det hele afviser alt - og hvis VM skulle blive taget fra dem har han en plan.

Qatar er i fuld gang med at forberede sig på at afholde VM i fodbold i 2022, og selvom de længe har været valgt som værter, så kører der sager på højtryk, som handler om, hvordan Qatar fik buddet.

Her er det senest kommet frem via den den store argentinske marketingschef Alejandro Burzacos forklaring ved en retssag i New York, hvor det kom frem, at folk fra Qatar skulle have betalt den tidligere argentinske fodboldpræsident Julio Grondona mindst 6,3 millioner kroner for at stemme på Qatars VM-bud.

Men det er nu noget, som formanden for Qatars arrangørkomité, Hassan Al Thawadi, afviser fuldstændig ifølge fodboldsitet Goal.

- Det hele er rygter, og der er ingen beviser. Vi er overbeviste over vores integritet, og så viser resultatet af Garcia-kommissionens arbejde, at vi kom med et helt rent bud, lyder det fra Al Thawadi.

Han peger også på, at hvis Qatar alligevel skulle blive dømt og frataget deres verdensmesterskab, så vil de ikke holde igen med at lægge sag an. 

- Vi vil anke uanset, hvilken beslutning de kommer frem til. Så simpelt er det. Hvis en uskyldig mand bliver dømt skyldig, så må jeg bare spørge, hvad den uskyldige skal gøre. De ville kæmpe for at få deres navn renset. Der er intet alternativ, siger formanden for arrangørkomitéen.

Tidligere på ugen begik Jorge Delhon begik selvmord, efter hans navn blev nævnt i granskning af korruption i professionel fodbold.


Sponsoreret:
Drømmer du om en tur ud i Europa for at opleve den fede fodboldstemning på et af de helt store stadions?

Skal det være hos FC Barcelona, Real Madrid, Manchester United, Liverpool, Chelsea, Bayern München eller noget endnu bedre?

Få tre hurtige tilbud på den perfekte fodboldtur for dig og vennerne, for far og søn eller for hele familien.

Det er nemt, hurtigt og enkelt, og der er svar fra rejsearrangørerne inden for 24 timer – find dit rejsetilbud her.