• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Spil Stefan Buur Hansen

Dagens Spilforslag: Svendsen elsker bundhold

Foto: Lars Rønbøg / Getty Images

Hobro har indkasseret mål i samtlige af det sidste halvandets års 25 udekampe.

Af Stefan Buur Hansen

Søndag kl. 14.00
OB - Hobro
Sander Svendsen scorer
2,35 @ Unibet

Sander Svendsen var den store helt med to mål og enkelt assist, da OB søndag vandt med 3-1 over FC Nordsjælland i Superligaen. Nordmanden står dermed noteret for syv fuldtræffere i 12 Superliga-kampe, selv om han sjældent spiller fuld tid for fynboerne.

Det er dog ingen hindring for Svendsen. Faktisk har Sander Svendsen kun scoret ét mål i de tre kampe på fuld tid, han har fået for OB. Og mindst lige så interessant er det, at nordmanden altså har det med at score imod hold fra rækkens tunge ende.

Således er samtlige af den 22-årige angribers mål scoret imod hold fra rækkens nedre halvdel i kampe, som OB i øvrigt alle har vundet, mens seks af syv mål er scoret på eget græs. Søndag venter så en hjemmekamp på Nature Energy Park mod et Hobro-hold, der indkasseret mål i samtlige af det sidste halvandets års 25 udekampe. Den ligger lige til højrebenet med Svendsen som målscorer til 2,35 hos Unibet, mens Danske Spil giver odds 12,00 på, Svendsen gentager bedriften fra sidste runde med både mål og assist mod Hobro.

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - Randers FC

Randers FC har ikke vundet over FC København i fem år, og de er under ledelse af en træner, der aldrig har slået hovedstadsklubben. Meget taler for en FCK-sejr søndag eftermiddag, men løverne er sn...

Optakt: AaB - AGF

Top 6 er på plads, så dette fungerer i praksis som en ekstra kamp i slutspillet - og dermed er der allerede nu vigtige point på spil i medaljekampen.