Video : Tipsbladet
Spil

Spilforslag til Superligaen: Mukhtar får ram på SønderjyskE

Vi er klar med spilforslag til Superligaens 11. spillerunde.

Søndag klokken  14.00
AaB – Randers FC
X2
1,80 @leovegas

AaB er hårdt plaget af skader, der har sendt holdet ud i en krise. Ikke at det er krise at tabe to kampe i træk, som det har været tilfældet – men mere på den spillemæssige front, hvor det både mod AGF og FCN har været udstillet, hvor meget holdet har brug for Lucas Andersens kreativitet og målsøgende spil.

Profilen har været ude med en drilsk skade i lysken, og selv hvis han bliver klar, er han næppe lige så sprudlende som før skaden.

Randers FC viste stor moral, da holdet tidligt kom bagud mod AC Horsens men fik vendt bøtte og høstet en 2-1-sejr mandag aften.

Randers FC har dermed nu vundet de tre seneste Superliga-kampe med en samlet målscore på 7-1.

Læs også:Dagens Double: Målfest i Villarreal?

Garderingen med krydset tages med, da AaB trods alt er stærke på eget græs, hvor det første nederlag endnu lader vente på sig.

Søndag klokken 18.00
SønderjyskE -Brøndby IF
2
2,40 @Unibet

SønderjyskE har nu ikke vundet en Superliga-kamp i de seneste syv forsøg. Til gengæld er holdet ved at udvikle sig til den helt store ekspert i uafgjort med tre af slagsen i træk og hele seks i alt i sæsonens 10 spillerunder.

Og selv om tre point altid er dejlige at sætte på kontoen og hjemmeholdet uden tvivl også vil gå efter det søndag – ja, så er det slet ikke utænkeligt, at Sønderjyske vil stille sig ganske tilfredse med endnu en deler. Det er trods alt Brøndby, der kommer gæster Haderslev. Og netop Brøndby har vundet de to seneste kampe i Haderslev og tre af de seneste fire.

Årsagen til det ganske høje odds på Brøndby skal naturligvis findes i det faktum, at de gule og blå fra den københavnske vestegn har tabt tre af de seneste fire Superliga-kampe.

Læs også:Dagens Spilforslag: Ingen målfest, tak

Efter deadline day og landskampspausen, så det godt ud, da FC Nordsjælland blev besejret med 4-2 på Brøndby Stadion. Men korthuset faldt sammen i seneste runde ude mod Esbjerg, hvor det blev til et 3-1-nederlag. Dermed er der et kæmpe pres på Brøndbys spillere og på træner Niels Frederiksen – for alt andet end en sejr vil kun være endda rigtigt skidt.

Men får Brøndby-holdet rettet lidt op – så ligner odds 2,40 et ganske fornuftigt spil.

Søndag klokken 18.00
Sønderjyske – Brøndby
Hany Mukhtar scorer
4,00 @Bet365

Den tyske playmaker er tilbage for Brøndby, og selv om han kun er tilbage på lånt tid på grund af sit snarlige skifte til USA, viser han trods alt nogle af de takter, der har gjort ham til den store profil i klubben, som er tilfældet. Det blev til en scoring i 4-2-sejren over FC Nordsjælland, og nu gælder det så en af tyskerens yndlingsmodstandere.

For Mukhtar har nemlig scoret i samtlige af de seneste fire kampe mod Sønderjyske – i alt fem scoringer.

Tre af dem er lavet på udebane, så her der er ingen hindring.

Odds 4,00 på, at Hany Mukhtar atter får ram på SønderjyskE – det skal prøves med historikken i hånden.

Læs også:Spilforslag til NFL: Nyt stort nederlag til elendige Dolphins