Kjær: Irriterende at få frataget mål

Simon Kjær fik for tre runder siden frataget sit første mål for Wolfsburg. Edin Dzeko blev tildelt målet, selv om bolden tydeligvis var over stregen på Kjærs hovedstød.

Efter bare seks minutter af Wolfsburg kamp mod Stuttgart den 30. oktober, lavede Simon Kjær sit første mål for Wolfsburg. Eller det troede han i hvert fald. Kjær headede til en hjørnesparksbold, den prellede af på overliggeren og slog ned på den rigtige side af stregen.

Men i stedet for at tildele Kjær målet gav dommeren og efterfølgende den tyske ligaforening målet til Edin Dzeko, fordi han havde fuldt op på bolden, der var gået fra målet og i spil igen. Begrundelsen lød, at dommeren først dømte målet, da Dzeko scorede.

Kjær er irriteret over, at han ikke fik sin scoring, men han lever samtidig fint med, at Dzeko får en ekstra pind til sin måltotal, der lige nu tæller i alt otte scoringer.

- Selvfølgelig er det irriterende, for det er altid vigtigt for en midterforsvarer at komme med op på hjørnespark og score mål. Jeg har en forventning om, at jeg kan fortsætte den stime, jeg havde i Palermo med at lave cirka tre mål på en sæson.

- Det er en god måde at markere sig på, så et mål i den situation havde været fint. Men så er det heller ikke mere vigtigt. Jeg tror ikke engang, at alle er klar over, at Edin har fået målet, så lad os bare fortsætte med at lade som om, at målet er mit, siger Simon Kjær med et glimt i øjet til tipsbladet.dk.

Simon Kjær har spillet 12 kampe i sæsonen, og han er endnu ikke blevet godskrevet nogen sæsonmål. Kjær nåede fem sæsonmål på to sæsoner i Palermo.

Sig hvad du mener!

Fik du læst?

Hjulmand måtte droppe Guardiola-plan

09:45 Det var slet ikke meningen, at Kasper Hjulmand skulle være fodboldtræner i denne sæson. Det fortæller han i et interview med Tipsbladet. Læs mere
 

FC Midtjylland lover forstærkninger: Jagter ny angriber

08:51 FC Midtjyllands bestyrelsesformand Rasmus Ankersen afslører, at FC Midtjylland vil forstærke sig markant i fremtiden. Aktuelt er en angriber på ønskelisten hos Superligaens bronzevindere. Læs mere
 

Landstræner: De unge skal tænke sig godt om

08:30 U/17-landstræner Jan Michaelsen fastslår, at det både kan være godt og skidt, at så mange helt unge danske fodboldspillere drager til udlandet. Læs mere
 

Fredagens rygtebørs

07:59 Få de seneste transferrygter fra den internationale fodboldscene Læs mere
 

Casper Sloth meget tæt på Leeds

07:14 Casper Sloth nærmer sig med lynets hast et skifte til Leeds United, som vil betale seks millioner kroner for midtbanespilleren. Læs mere