Generelle

DM for fanklubber: Så er vi klar til 2. fase

De indledende heats er nu overstået og turene til Real Madrid er fordelt. Nu gælder det 1. præmien, der er to gavekort på 25.000 til en fodboldrejse.

Velkommen til DM i poker for fanklubber

I samarbejde med Bwin arrangerer Tipsbladet DM i poker for fanklubber. Turneringen er for alle fanklubber til Superligahold i sæsonen 2009-2010 og turneringen vil løbe fra 9.marts til den 20. april og vil være delt op i tre faser. Der er masser af præmier på spil. Hver klub får to rejser med alt betalt til Madrid for at se en turnerings- eller Champions League kamp med Real Madrid.

I aften klokken 21.00 hos Bwin
De fire indledende heat er nu afviklet, så nu er det blevet tid til opsamlingsfinalen - Se her om du er blandt de dygtige spillere - klik her!

Da Bwin er sponsor for Real Madrid, bliver der her tale om et unikt arrangement. Derudover er der 5.000 kroner i kontanter til hver fanklub, der stiller med minimum 50 unikke deltagere. Sidst men ikke mindst. De to deltagere på vinderholdet får hver et rejsegavekort på 25.000 som skal bruges til en fodboldrejse.

I aften klokken 21.00 hos Bwin
De fire indledende heat er nu afviklet, så nu er det blevet tid til opsamlingsfinalen - Se her om du er blandt de dygtige spillere - klik her!

Til hvert heat vil der være et password. Passwords distribueres af hver enkelt fanklub. Herunder finder du en liste over alle fanklubber og et link til dem.

Læs også: 1-2-3 Real Madrid

Som den eneste fanklub har FCK Support valgt ikke at deltage, men her på Tipsbladet synes vi ikke, at FCK fans skal snydes. Så hvis du er FCK fan, finder du dit password på:

www.tipsbladet.dk/fckfan

Sådan deltager du i DM for fanklubber:

1.       Opret en konto ved at klikke på dette link, derefter på “Registrer dig!”.

2.       Gå til poker og klik på “Download” for at hente pokerklienten

3.       Log dig på pokerklienten

4.       Klik på Planlagte Turneringer -> Vælg Special og scroll ned for at finde din fanklubs turnering.

Bemærk: Turneringen vil ikke være synlig før to dage før turneringsstart

Her finder du de forskellige fanklubbers password

AGF-fan - klik her
OB-fan - klik her
FCK-fan - klik her
AaB-fan - klik her
HB-Køge-fan - klik her
Brøndby-fan - klik her
Randers-fan - klik her
EfB-fan - klik her
Silkeborg-fan - klik her
FC Nordsjælland-fan - klik her
FC Midtjylland-fan - klik her
Sønderjyske-fan - klik her

Sådan forløber turneringen

1.Fase

Denne fase er den indledende fase og kører over fire uger fra 9/3. Her vil hver fanklub finde de to personer, der skal repræsentere klubben i kampen mod de andre fanklubber og samtidig også vinder en tur til Madrid for at se Real Madrid spille. Hver tirsdag i marts måned vil der blive arrangeret en pokerturnering hos bwin for hver klub. Den løber af stablen klokken 21.00. Du finder turneringen i bwins pokerklient under din fanklub.

I hvert heat får top ti point efter deres placering. Den spiller der efter de fire runder fører ranglisten, skal en tur til Madrid og samtidig skal samtidig repræsentere fanklubben fremadrettet. Den anden spiller findes i en enkelt turnering mellem alle de spillere, der i et af de fire heats har været placeret i Top 3. Vinderen af den turnering kommer også en tur til Madrid og skal også repræsentere klubben fremover. Denne opsamlingsturnering spilles den 6/4

2.Fase

Nu skal fanklubberne møde hinanden. Det sker over 2 turneringer i i uge 15. Hver fanklub er repræsenteret af 2 medlemmer. Det vil sige 22 spillere i alt. Også her vil der være en rangliste. Men for at undgå snyd vil klubbens to spillere ikke deltage i samme turnering, men der vil være to turneringer med hver 11 spillere i hver. Den ene turnering er få de spillere, der vandt ranglisten. Den anden turnering er for de spillere, der kom med via opsamlingsturneringen. Klubbens point og dermed placering findes ved at lægge klubbens to spilleres score sammen. De fire bedste fanklubber går videre til finalen. Spilledatoerne er 13. og 15. april

3.Fase

Finalen spilles online den 20. April og bliver et opgør mellem de fire klubber, altså 8 spillere. Også her deles man i to turneringer efter samme princip som i fase to. Den klub (de to spillere) der i finalen får flest point vinder DM i poker for fanklubber og klubbens to repræsentanter vinder hver et rejsegavekort på 25.000 kroner skal bruges til en fodboldrejse efter eget valg.

De fire indledende heat er nu afviklet, så nu er det blevet tid til opsamlingsfinalen - Se her om du er blandt de dygtige spillere - klik her!

Sådan gives der point:
* Nr 1: 10 points
* Nr 2: 8 points
* Nr 3: 6 points
* Nr 4: 4 points
* Nr 5-7: 2 points
* Nr 8-10: 1 point

VIGTIGT:
Der er som sagt 5.000 kroner til fanklubbens klubkasse, hvis mindst 50 spillere deltager for den enkelte klub. Så det er vigtigt at kontaktpersonen gør en indsats for at få så mange som muligt til at deltage.

Der skal være minimum 15 deltagere fra hver fanklub for at klubben er berettiget til præmierne og videre deltagelse i turneringen.       

Alle klubber vil modtage password og et link som spillerne skal tilmelde sig igennem. Det er vigtigt at dette link bliver distribueret til alle medlemmer sammen med ugens password.

Det med småt:
# Terms & Conditions
# The Competition is valid from 2010-03-09 to 2010-04-22
# In order to participate the customer needs to be 18 years of age
# Players can’t participate in several tournaments

# If a player participates in tournament for more than ONE fanklub. He will be rewarded 0 points at the leaderboard. No matter what position he got in the particular tournament.
# The Competition is only valid for Denmark. Winner needs to be a Danish resident.
# Gift certificate and Real Madrid-packages are personal and can’t be sold/exchanged to money
# The value of the gift certificate is DKK 50 000 and should be split between the 2 winners. Match, flight and stay will be booked by bwin after winners request.
# Real Madrid-match will be chosen by bwin after the 2010/2011 match schedule has been released (summer 2010).
# If a participating fan club doesn’t provide 15 players in total of the first four qualifying tournaments, there will be no Real Madrid packages distributed for that fan club
# If there is a tie in the leaderboard, the winner will be decided looking at who has the most top results in the first four qualifying tournaments in stage 1. If there still is a tie, the customers who are tied will all participate in the Sit & Go Final, the customer with the best ending position will be the leaderboard winner.
# The leaderboard winners from the stage 1 four qualifying tournaments can’t participate in the stage 1 sit & go final, even though the winner has finished top 1-3 in the qualifiers.