Superliga

Sørensen: Karantæner svækker FCM

Peter Sørensen er rolig op til aftenens hjemmekamp mod FC Midtjylland. Godt nok har AGF selv mange skader, men FCM mangler to stærke afrikanere.

I aften runder AGF Superliga-sæsonen 11/12 af med et hjemmebaneopgør mod FC Midtjylland. Sidste kamp i sæsonen er traditionelt en festlig lejlighed, men AGF må undvære flere af sine normale stamspillere.

Trænerteamet må se bort fra en karantæneramt Mikkel Kirkeskov. Desuden kommer hverken Peter Graulund, Atle Roar Håland, Aron Jóhannsson eller Søren Larsen, der alle trækker med småskavanker, i aktion. Derudover er Mark Howard, David Devdariani og Adam Eckersley fortsat ude med skader.

Den norske angriber Morten Moldskred er til gengæld med i truppen.

- Jeg er rolig. Vi må stille med det bedste hold, der er til rådighed, selvom vi har mange ude. FC Midtjylland er jo også ramt af at have Sylvester Igboun og Izunna ude med karantæner. Jeg mener faktisk, at de to spillere er meget vigtige for dem, siger Peter Sørensen til tipsbladet.dk.
AGF-træneren vil sætte sit hold maksimalt op og give hjemmepublikummet en afsluttende sejr, men han erkender også, at gæsterne har endnu mere på spil.

- FC Midtjylland kæmper jo for bronzen og har derfor mere at spille for end os, der kun kan blive nummer fem uanset hvad.