Real-back: Har aldrig været ønsket her
Illustration
La Liga

Real-back: Har aldrig været ønsket her

Fabio Coentrao ligner en færdig mand i Real Madrid, hvor han ikke føler sig velkommen - og i øvrigt aldrig har gjort det.

Real Madrid skal i disse dage forsøge at overtale Neymar til at skifte til den spanske hovedstad – kongeklubben har efter alt at dømme fået et bud accepteret af brasilianske Santos.

Alt imens, at de spanske vicemestre bruger deres tid og energi på det, kan en af klubbens nuværende spillere liste ud af bagdøren i al ubemærkethed. Meget tyder på, at den portugisiske venstre back Fabio Coentrao følger landsmanden Jose Mourinho væk fra Santiago Bernabeu.

- Jeg har fra første dag følt, at jeg ikke var ønsket her. I dag virker det som om, at alle vil have, at jeg forlader klubben. Jeg ved ikke, hvad jeg har gjort galt. Vi må finde en løsning, der tilgodeser både mig og klubben, siger Fabio Coentrao til Ojogo og tilføjer:

- Hvis jeg forlader Real Madrid, vil jeg ikke lukke døren for nogen.

Fabio Coentrao har tidligere været rygtet til Chelsea, og nu hvor Jose Mourinho efter alt at dømme igen skal stå i spidsen for London-klubben, er det formentlig kun et spørgsmål og tid, før det rygte igen blusser op.