Ochoa på vej til Atletico Madrid
Illustration
La Liga

Ochoa på vej til Atletico Madrid

Atletico Madrid har lige fundet afløseren for Diego Costa, og nu kan Thibaut Courtois afløser også være på vej. Mexicos VM-målmand Guillermo Ochoa skulle være tæt på Champions League-finalisterne.

Guillermo Ochoa rykkede ned i Frankrig med Ajaccio, men spillede en forrygende VM-slutrunde, og nu ser hans fremtid pludselig igen meget lys ud. Ochoas kontrakt med Ajaccio er udløbet, og derfor har VM været et rigtig godt udstillingsvindue for ham.

Nu forlyder det fra den mexicanske tv-station Azteca, at Ochoa er tæt på at skrive kontrakt med de spanske mestre og Champions League-finalister Atletico Madrid. Azteca beretter, at Ochoa med 99 procents sikkerhed spiller for Atletico i den kommende sæson, og at aftalen bliver præsenteret én af de nærmeste dage.

Her afløser han Thibaut Courtois, der i tre år har været udlejet til den spanske klub fra Chelsea. Courtois skal nu tilbage til London for at tage kampen op med det mangeårige førstevalg Petr Cech.

Hvis handlen går igennem har Atletico Madrid på kort tid fået lukket to store huller på deres mandskab. Mario Mandzukic er i dag blevet hentet ind til angrebet som afløser for Diego Costa, der er rejst til Chelsea.