Kian Hansen på Rundens Hold i Frankrig
Illustration
Ligue 1

Kian Hansen på Rundens Hold i Frankrig

Kian Hansen debuterede for Nantes i Ligue 1 i weekenden, og den store avis L'Equipe belønnen ham med en plads på Rundens Hold.

Den tidligere Esbjerg-spiller Kian Hansen er kommet godt fra start i sin nye klub Nantes. Han debuterede lørdag i 1-0 sejren over Lens, og i dag er han så blevet belønnet af den store franske avis L'Equipe med en plads på Rundens Hold.

Danskeren er placeret ved siden af Bordeaux Ludovic Sané i midterforsvaret på holdet, hvor Hansen er den eneste Nantes-spiller, der er fundet god nok til at blive udvalgt.

Dermed runder Kian Hansen en udmærket dansk weekend, set på spilletid, i Frankrig af.

Martin Brathwaite scorede for Toulouse, der godt nok tabte 3-2 til Nice. Lars Jacobsen debuterede ved at spille fuld tid for Guingamp, der brugte Ronnie Schwartz i det sidste kvarter. Simon Kjær spillede som altid solidt og var med til at holde buret rent for Lille. Mads Albæk var med til at sikre Reims 2-2 mod Paris SG. Og Evian brugte Jesper Hansen, Jesper Juelsgård og Daniel Wass i alle 90 minutter i nederlaget på 3-0 til Caen - en kamp hvor Nicki Bille kom ind efter pausen.

Skadede Jonas Lössl var således eneste dansker i Ligue 1, der ikke fik spilletid i premiererunden.