David Nielsen færdig i Strømsgodset
Foto: GodsetMedia/B E Helgerud
Skandinavien

David Nielsen færdig i Strømsgodset

David Nielsen er færdig som cheftræner i Strømsgodset. Beslutningen er truffet i overensstemmelse med klubben.

David Nielsen er færdig som cheftræner i norske Strømsgodset.

Danskeren fik chancen i den norske storklub, da Ronny Deila stoppede i klubben, men starten på indeværende sæson har været dårlig for Strømsgodset, der kun har hentet 12 point i ti kampe. Derfor er de to parter blevet enige om at ophæve samarbejdet, oplyser Strømsgodset på klubbens hjemmeside.

- Vores præstationer har været for dårlige. Ikke bare fra kamp til kamp, men også undervejs i kampene. De ting, som jeg ønsker, vi som hold skal identificere os med, har jeg ikke fået klart meldt ud. Summen af dette gør, at vi er blevet enige om, at jeg fratræder som cheftræner, siger David Nielsen og fortsætter:

- Det seneste halvandet år har jeg haft fornøjelsen af at arbejde med de bedste spillere i Norge. Der har været store højdepunkter undervejs. De to kampe mod Steaua Bukarest i Champions League-kvalifikationen og cementeringen af fjerdepladsen har været højdepunkter for mig.

- Jeg ønsker klubben held og lykke i fremtiden. Jeg vil med glæde følge kampene fra tribunen.

Sportschef i Strømsgodset, Jostein Flo, kalder det for den bedste løsning at kappe båndene med David Nielsen.

- Vi er blevet enige om en løsning, som er bedst for Strømsgodset. Hele klubben ønsker at takke David for det stykke arbejde, han har udført her, og vi ønsker ham held og lykke fremover. Det har været svært for David at tage over efter Ronny Deila, da klubben havde præsteret godt over en længere periode. Desværre gik det ikke, som vi havde ønsket, siger Jostein Flo.

Assistenttræner Bjørn Petter Ingebretsen overtager i første omgang efter David Nielsen.