Almebäck: Forventer ingen spilletid
Foto: Martin Davidsen/tipsbladet.dk
Superliga

Almebäck: Forventer ingen spilletid

Michael Almebäck har ingen forventninger om at få spilletid, hvis han bliver i Brøndby sæsonen ud.

Brøndby har luet ud i truppen i dette transfervindue, hvor Fredrik Semb Berge og Elba Rashani har sagt farvel. Snart gør Dario Dumic formentlig det samme. Michael Almebäck er dog stadig at finde i Brøndby, selv om han senest har været udlejet til Esbjerg og har fået alle indkikationer på, at han ikke har en fremtid på den københavnske Vestegn.

Michael Almebäck har et halvt år tilbage af sin kontrakt med Brøndby, og han er godt klar over, at løbet er kørt for hans vedkommende på Vestegnen, hvor han er tilbage på træningsbanen efter opholdet i det vestjyske.

- Det er fint (at være tilbage, red.). Jeg kender de fleste her, og det føles, som sidst jeg var her. Jeg har et havlt år tilbage af min kontrakt, og som det ser ud lige nu, så er jeg her, og jeg fokuserer på at være her. Alt kan ske, det er ikke op til mig, siger Michael Almebäck til Kanalsport og fortsætter:

- Jeg har ingen forventninger om, at jeg kommer til at spille, hvis jeg bliver her frem til sommer. Men jeg er her nu, og jeg prøver at få det bedste ud af situationen og holde mig i form, hvis der skulle dukke noget andet op.

- Jeg har hørt, at der findes lidt interesse, men klubberne i Sverige har ikke så mange penge, så det er lidt svært at løse det, men alt kan ske, slutter den svenske forsvarsspiller.

Michael Almebäck har især været sat i forbindelse med sin tidligere klub Örebro.