Schweinsteiger formentlig ude resten af sæsonen
Foto: Polfoto
Premier League

Schweinsteiger formentlig ude resten af sæsonen

Bastian Schweinsteiger er blevet skadet under en træning med det tyske landshold.

Manchester United hentede forud for denne sæson Bastian Schweinsteiger hos tyske Bayern München. Den tyske landsholdsspiller har imidlertid ikke haft en nem første sæson for De Røde Djævle. Forskellige skader har holdt ham ude i store dele af sæsonen, men i weekendens Manchester-derby var han tilbage på bænken. 

I denne uge er Bastian Schweinsteiger afsted med det tyske landshold forud for Tysklands venskabskampe mod England og Italien. Onsdag meddeler det tyske forbund, at Manchester United-spilleren er blevet skadet på ny under en træning. 

Ved tirsdagens træning fik Bastian Schweinsteiger problemer med sit knæ, hvorfor han ikke deltog ved osndagens træning. Omfanget af skaden er endnu uvist, hvorfor han onsdag er rejst til München for at gennemgå en MRI-skanning, som kan fortæller mere om skadens omfang. 

Bastian Schweinsteiger er dermed tvivlsom til Tysklands kommende venskabskampe.

Opdatering 15.08: Det tyske mandskab har nu bekræftet på sin twitter-profil, at Schweinsteiger har pådraget sig en knæskade i tirsdagens træning. Flere medier skriver, at han formentlig er ude resten af sæsonen.