Sikker Barca-stjerne: Vi vinder ligaen
Foto: Manu Fernandez/Polfoto
La Liga

Sikker Barca-stjerne: Vi vinder ligaen

Selv om FC Barcelona er inde i en krise, føler forsvarsspiller Gerard Pique sig sikker på, at holdet genvinder La Liga.

FC Barcelona sad på det hele søndag, hvor klubben havde hjemmebane i opgøret mod Valencia, men på tavlen stod de sørgelige cifre 1-2. Resultatet betyder, at Barca har smidt hele forspringet til konkurrenterne i La Liga, hvor klubben nu er á point med Atletico Madrid og et point foran Real Madrid.

Med fem kampe igen af den spanske liga er der ikke råd til flere svipsere for FC Barcelona, og forsvarsspiller Gerard Pique føler sig da også sikker på, at klubben genvinder det spanske mesterskab. Trods den dårlige form, hvor Messis mandskab har tabt tre i træk i liagen og er slået ud af Champions League.

- Vi er ikke bekymrede, sagde Gerard Pique efter nederlaget til Valencia.

- Vi fortjente mere, og vi forlader kampen med oprejst pande. Vi vinder ligaen, hvis vi spiller sådan her - det er jeg sikker på, sagde han videre.

- Når du rammer en dårlig periode, reflekterer du meget over tingene, men du kan ikke stoppe med at spille. Holdet gør det samme, som vi gjorde for en to-tre uger siden.

Gerard Pique og FC Barcelona møder næste gang Deportivo La Coruna og er altså under pres med den seneste tids nederlag, der er ved at smadre klubbens sæson.